

Om meg
Jeg er utdannet maskinsjef ved teknisk fagskole. Jeg har i mange år fra barndommen jobbet innen fiskeindustrien og startet opp hos min bestefar i 5 års alderen der jeg la tilrette fisk for han for flekking med 440 bader maskin. En lidenskap og hobby førte meg til å starte med røyking av bacon. Erfaringer fra fiskeindustrien har latt seg overføre til dette der vi drev med produksjon av fisk og fiskemat samt røyking av fisk.
Mine produkter
Vi er veldig opptatt av lokalproduserte matvarer forankret i gamle tradisjoner.
Vi produserer hjemmelaget bacon på gammelmåten av fersk ribbe levert av lokale produsenter. Fokuset vårt er kvalitet, kortreist mat og gamle tradisjoner. Vårt ønske er at kundene våre skal få oppleve hvordan smaken av ekte bacon virkelig skal smake.
I vårt sortiment har vi også klippfisk av Lofotskrei da pappa ikke kunne gi helt slipp på dette. Sortiment her er :
- Ryggstykker ( store loins) skinn og beinfri.
- Små loins/ bacalao fisk.
- Ørebein
Klippfisken er 7/8 tørr.
Med meg på laget har jeg min far Sverre Jostein Løvold. Han har erfaring innen fiskeindustrien helt tilbake til 1967 da han startet å jobbe som 16 åring for sin far Konrad Løvold med flekking, salting og tørking av sei. Sener ble det produksjon av klippfisk av, sei, brosme, lange og torsk.
Klippfisk gikk for det meste til Portugal og Brasil og flere andre land. Det var han som stod for sorteringen av klippfisken som innebærer kvalitetsgrader, størrelser og tørrhetsgrader. Senere startet de opp med fiskematproduksjon som dekket Trøndelag og Østlandsområdet.
Senere Kjøpte han en fiskebutikk i Oslo og drev den i 20 år før han gikk av med pensjon i en alder av 67 år.
I tiden med fisk og fiskemat produksjon drev han også med røyking av fisk. Dette har vi nå dratt nytte av å tatt med oss den erfaringen over til røyking av bacon.
